Stiller lækkersulten og har gode olier, ingen kunstig sukker eller mel og meget lidt fedtstof.
400 gr dadler uden sten
5 spsk kokosolie (man kan bruge en anden olie f.eks. nøddeolie e.lign).
200 gr mandler
1 spsk kakao (kan udelades)
saft og skal fra 1 øko appelsin
6 æg
knivspids salt
2 bananer Alle ingredienser blendes eller hakkes sammen i foodprocessor til dejen er lind og jævn.
Dejen hældes i en smurt tærte- eller kageform.
Kagen bages ved 160 grader nederst i ovnen i 40- 45 min. Når man stikker i kagen skal den være fast. Holder sig på køl i box i 4-5 dage.
UPDATE
DEN ER RIGTIG GOD MED 2 SKEFULDE LAKRIDSSIRUP I
Røres forsigtigt i lige inden bagning
Jeg har brugt denne søde lakridssirup fra Johan Bülow
UPDATE
DEN ER RIGTIG GOD MED 2 SKEFULDE LAKRIDSSIRUP I
Røres forsigtigt i lige inden bagning
Jeg har brugt denne søde lakridssirup fra Johan Bülow
Nu dutter det, men jeg vil sværge på, at før havde man ikke muligheden for at vælge navn/webadresse i "vælg profil"??!?!
SvarSletIngredienserne i kagen lyder tops, så sådan en kage drøner jeg da sammen her i weekenden!!!
Så, i skrivende stund er jeg ved at prøve din opskrift:o)
SvarSlet:) Ja jeg blev også selv helt inspireret - Den er også god med Lakrids i Gg
SvarSlet-Og den var topgod! Lakrids - også en god idé, det ku' jeg prøve næste gang:o) :o) :o)
SvarSlet