torsdag den 16. december 2010

Mørke og nedsmeltning

Alt var for meget i morges - igen flød bægeret over og jeg følte mig syg og magtesløs og livet var igen uoverskueligt, jeg sloges med at skubbe stenen op op op ad bakken og var sindsygt angst for at den ville rulle tilbage og knuse mig.
Jeg fik bakset 3 unger ud af døren og kørte afsted med dem i skole og børnehave. Jeg havde tunnelsyn og morgenmørket syntes tykt og uigennemtrængelig. Jobbet var forløsende - en opgave ad gangen og næste og næste og næste... Sne og sne og sne fik mig til at holde tideligt for at undgå myldretid og jeg fik hentet børn igen og hjem.
Nu er der farer for nedsmeltning for der er stadig meget at tænke på. Ud af døren imorgen tidlig - job fra kl 8-17 fødselsdag for Tutte lørdag og en uge til Juleaften -
Nemesis jo tak

3 kommentarer:

 1. Men hvad er det, der får bægeret til at flyde?

  SvarSlet
 2. pligter ansvar børn og aftaler er nok det der får tingene til at løbe løbsk, og især her i december hvor der i forvejen er så meget at se til. Jeg forsøger ihærdigt at praktisere EN ting ad gangen og derfor er jeg ikke i forkøbet med at planlægge julen desværre, men det hjælper at lukke damp ud på skrift og der er jer der må tage imod - seriøst - det hjælper altså ;)

  SvarSlet
 3. Tag nogle dybe indåndninger Anja, forsikrer dig om at alt er ok, du skal nok komme efter det, ligegyldigt hvad det er, du kan måske ikke finde resurserne lige nu, men de er der, fortæl dig selv at du er dejlig som du er og intet i verden vil få lov til at lave om på det, for det passer jo.
  God weekend.

  SvarSlet