mandag den 29. november 2010

Lige på grænsen

Mit liv læres lige nu.....
Jeg skal lære min mindre kapacitet at kende nu, og hele tiden.

Jeg har ikke holdt jul i denne tilstand før og jeg ligger allerede og raller, til trods for at jeg har droslet mine ambitioner ned til hvad jeg troede var et minimum.
As if......
Lørdag var der julemarked på pigernes skole, jeg passede en bod i en time og havde forinden samlet gaver ind til tombolaen, fordi hende der ringede lige netop formåede at krænge tonen i stemme om på den der måde, der gør at man skal være af sten for at modstå.

Så skulle der gøres rent før julepynten kom op - også  planlagt til Lørdag.

Søndag sov vi lidt længe, men skulle efter planen bage småkager med vores venner og børn, så en dej blev lagt sammen (Planen var at det skulle være her hos os men ovnen - en ny af slagsen - tabte inderste glaslåge lørdag aften.....!!!)
 
Mellem prinsessen skulle optræde med sit kor i kirken Søndag eftermiddag og så var jeg brugt.

Borgen blev indhaleret i horisontal position.

I dag Mandag var der skole fri - så betweeny og jeg kørte i i formiddags i storm og blæst til Varde - En nervepirrende tur i fygesne... Vi kom heldigvis hjem i et stykke selv om skæbnen gjorde sine forsøg.

Og nu er jeg kvæstet efter 5 timer på job - 3 tøser der vil ha en lille bid kjærlighed og en weekend der trods alt også bød på hygge..

- Og hey de 2 store tøser er ved at lærer at hækle - Se lige de fine armbånd her

Men julepynten kom ikke op, og jeg gider ikke bage småkager i år BASTA

1 kommentar:

  1. Det er dejligt at læse at du kender din begrænsning Anja, det er faktisk en styrke, så der er ikke andet at gøre end at tage den med ro, til kræfterne og energien indfinder sig igen.
    God aften til dig og dine.

    SvarSlet